www.reflexed.nl
www.reflexed.nl
www.reflexed.nl
www.reflexed.nl
 

Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie ondersteunt de zwangerschap en zorgt ervoor dat het natuurlijke evenwicht in uw lichaam zich herstelt. Bij deze methode worden reflexzones op handen en voeten bewerkt, wat het lichaam reguleert en stimuleert om de natuurlijke processen zo optimaal te laten verlopen. Ook uw ongeboren kindje, dat veel indrukken van buiten via de moeder, doorgegeven krijgt, geniet van de massage. Hebt u geen last van ongemakken? Gun u dan toch een moment voor uzelf en geniet van een heerlijke en ontspannende voetmassage. Na de bevalling kan lymfemassage uitstekend ingezet worden om de hormoonbalans van de moeder te helpen terugkeren naar haar niet-zwangere staat. De lymfemassage verwijdert de afvalstoffen uit het lichaam. Klik hier voor meer informatie.

Ervaring

Els Dekkers, praktijk voor reflexzonetherapie, heeft ruime ervaring met deze therapie bij zwangerschap. Zelf kijkt ze terug op drie mooie zwangerschappen en fijne bevallingen. Met passie voor haar vak ondersteunt ze de zwangerschap met reflexzonetherapie zodat het een tijd van genieten en ontspannen wordt. Het draagt bij aan een goede lichamelijke en geestelijke voorbereiding op de geboorte van uw baby.

Specifieke zwangerschapsindicaties

Stuitligging
Aanhoudende misselijkheid en braken
Vasthouden van vocht met name in benen en voeten
Vermoeidheid
Hoge bloeddruk
Obstipatie
Spataderen en aambeien
Rug-, heup-, lies- en bekkenklachten
Beginnende zwangerschapsdiabetes
Blaasontsteking, al dan niet terugkerend
Bevorderen van weeŽnactiviteit
Emotionele en psychische spanningen tijdens en rond de zwangerschap
Bevorderen van weeŽn bij een miskraam

Let wel: Een behandeling door een reflexzonetherapeut is een goede aanvulling, maar het vervangt nooit de hulp van een verloskundige, huisarts of gynaecoloog!